Családfotózás | Gyermek-baba fotózás Budapest-Esztergom-Győr-Tata-Vác-Szentendre és környéke

Milyen egy ideális családi fotózás? Talán ezt a legnehezebb megfogalmazni, nincs ideális, csak olyan létezik, hogy jókedvű, mindenki saját magát adja, a szeretet lengi be, az őszinte pillanatok lesznek megörökítve.

Oly sokszor hallom, hogy a gyerekek olyan gyorsan felnőnek, még nincs közös családi képünk, szeretnénk megörökíteni azokat a boldog pillanatokat, amelyek elillannak. Gyerekeink mosolya, a hozzánk fűződő érzelmei, minden egyes mozdulata, arckifejezése, mind mind értékes, felbecsülhetetlen kincsek a jövőben saját maguk és a jövő generáció számára.

Ezeket az őszinte pillanatokat örökítsük meg együtt, ebben segítek Nektek, hogy saját magatokat tudjátok adni, a kötelező pózolásra sem kell koncentrálni, csupán élvezni a közös együtt töltött időt.

A szabadtéri családi fotózásokat délután készítem, amikor a legszebbek a fények, szeretem ha a naplementébe csúszik a fotózás. A studiófotózás esetében a délelőtti időpontot javaslom inkább.

Minden esetben segítek abban, hogy a fotózáshoz legalkalmasabb ruhát válasszátok, szeretem szabadtéti és studió fotózásnál egyaránt a föld színeket, minél természetesebb és egyszerűbb viseletet. A figyelem főként Rajtatok és az érzelmeiteken legyen, egy egy puszi, ölelés, mosoly, csibész nézés.

A fotózás időtartama 1-1,5 óra, ennyi idő alatt a kicsiket, de még a nagyobbacska gyerekeket is sikerül lefárasztani, annak ellenére is, hogy a fotózást játékosan, felhőtlenül töltjük el.

A fotózás helyszíne lehet bárhol a természetben, vadregényes tájakon, kis erdei ösvények környezetében, vadvirágos réten, folyó, tó közelében, bárhol ahol közel vagyunk a természethez. A stúdiómat is úgy alakítottam ki, hogy minél természetesebb és szerethetőbb legyen. Télen sem kell lemondanunk a természetről, füvészkert, pálmaház áll rendelkezésre, minél természetesebb környezetre.

A fotózás időpontja előtt 4-5 héttel érdemes bejelentkezni, hogy megtaláljuk a mindkettőnk számára ideális időpontot.

A családi fotózás során sok kép készül, mely előválogatásra kerül általam, Ti ezekből tudtok majd válogatni. Az előre eltervezett csomagot ilyenkor változtatni is lehet, plusz képeket is lehet választani.  A fotózás után nagyjából 2-3 héttel kapjátok meg a kész utómunkázott képeket, melyet saját stílusomban szerkesztek, a weben látható portfóliók minőségében, teljes odaadással, szenvedéllyel.

Örökítsük meg együtt a boldog pillanatokat, állítsuk meg kicsit az időt!