Jegyes fotózás | Párfotózás Budapest-Esztergom-Győr-Tata és környéke

A jegyes vagy nevezhetjük páros fotózásnak is, legfőképpen esküvő előtt szokták kérni a párok, ez azért is nagyon hasznos, mert megismerjük egymást, a párok láthatják, hogy milyen a fotós személyisége, milyen képekre számíthatnak majd az esküvőn, kreatív fotózáson. Mire az esküvői fotózásra kerül a sor, sokkal oldottabb, baráti viszony alakul ki a pár és a fotós között, nem feledve, hogy örök emlék.

Páros fotózás azonban nem kizárólag esküvő előtt lehetséges, sokan keresnek meg házassági évforduló alkalmával, valentin nap, nőnap, anyák napja alkalmából is,így kedveskednek egymásnake, akár meglepetés fotosorozattal.

Párfotózási Tippek

A páros fotózások zömében szabadtéren történnek a tavaszi, nyári, őszi időszakban, érdemes a fotózást délutánra időzíteni, ekkor a legszebbek a fények, tervezhetünk naplementés fotózást is, a lehetőségek tárháza óriási, sok sok egyedi ötletet valósítottam már meg pályafutásom során.

A szabadtéri fotózásoknál figyelembe kell vennünk az időjárási tényezőt, rugalmasan változtatjuk az időpontot, ha nem megfelelőek az időjárási viszonyok. A téli időszakban sem kell lemondanunk a páros fotózásról, egy havas táj is gyönyörű, azonban ha fázósabbak vagyunk, akkor kifejezetten ajánlom természetes környezetre a Füvészkertet, Pálmaházat, itt zöld övezetben valósíthatjuk meg a páros vagy akár kismama, családi sorozatokat is. Emellett a vintage napfény stúdió is remek lehetőség a fázósabb napokra.

Számos érdekes, változatos szabadtéri helyszínt tudok ajánlani. Szeretem azt is, ha van a párnak kötődése a választott helyszínhez. Egyedi ötleteket is szívesen fogadok, rugalmasan alkalmazkodok, találjuk meg a számotokra ideális helyszínt!

A fotózások átlagos időtartama 1,5 óra, természetesen egyedi kérés esetén hosszabbra is nyúlhat, több helyszínt is felkereshetünk. A fotózás díjszabását meghatározza a képek száma, a fotózás hossza és a helyszínválasztás.

Keressetek nyugodtan, minden egyedi ígényt, kérést át tudunk beszélni és személyre szabottan a legideálisabbat megvalósítani.