Kismama fotózás

 

Két gyerekes édesanyaként és fotósként is a kismama fotózás nagyon közel áll hozzám, hasonlóképpen én is átéltem a várandósság minden örömét és szépségét Célom, hogy képeim segítségével, a várandós időszakra az idő elteltével ezzel a meghittséggel gondoljanak vissza a szülők, s majd megmutathassák gyermekünknek is. Gyermekeim is sokszor nézegetik a kismama fotóim, időről időre előkerülnek, ahogyan az ultrahang, újszülött és a baba fotózás képei egyaránt.

Nem titkolom, hogy engem is nagyon feltöltenek a terhes fotózások,  a nyugodtság és a szeretet, az új élet várása, különleges kapocs a leendő anya és apa között

Hányadik héttől ajánlott a kismama fotók készítése?

A kismama fotózás 28. héttől a 36/37. hétig ajánlott, de természetesen alkattól függően lehetséges korábban is, illetve amíg jól érzi magát a kismama, azonban nem szabad a kismama fotózást a nagyon végére időzíteni. Érdemes már a várandósság elején jelezni a szándékot, így én is nagyobb eséllyel tudom vállalni a fotózást.

Kismama fotózás a szabadban vagy a természetben?

A döntés természetesen Rajtad és a Párodon áll, minkét változatra van lehetőség. Szabadtéri fotózásokat áprilistól október végéig szoktam javasolni, azonban téli kismama fotózásra is volt már példa, a végeredmény természetesen csodálatos, azonban ezt is Rátok bízom. Szabadtéri fotózásokra sz ország bármely területén van lehetőség, főként azonban Esztergom-Budapest-Győr -Székesfehérvár vonalában mozgom, azonban különleges kívánságokat előre megbeszélés alapján tudok teljesíteni.

Műtermi fotózásra két lehetőséget tudok ajánlani. Esztergom közelében található a stúdióm, amely vintage jellegű fénystúdió, azonban lehetőség van homogén hátteres képek készítésére is.

Műtermi képeket Budapesten is készítek, ahol ugyancsak gyönyörű vintage napfény stúdiók állnak rendelkezésre, többféle stílusból tudtok választani. Árajánlat kérésekor erre is kitérek.

Milyen ruhát viseljek, smink legyen-e?

Mindig azt javaslom, hogy kényelmes legyen a ruha, amit viseltek, illetve jól érezzétek benne magatokat. Én is rendelkezek számos kiegészítővel, kismama ruhával, melyet a fotózáskor rendelkezésre is bocsaitok.

A profi sminket nagyon ajánlom, igény esetén tudok segíteni megtalálni a megfelelő sminkest.

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

A kismama fotózások átlagosan 1,5 órásak, azonban csomagtól függően lehet rövidebb vagy hosszabb is.

A fotózás során több beállítással, kellékkel, ruhával készülnek képek, a fotózás után, egy linken lesznek megtekinthetőek, majd egyénileg kiválaszthatóak a kedvencek. A kismama fotózás után 2-3 héttel készülnek el a retusált kész képek. Nyers, szerkesztetlen képek átadására nincs mód, csak igényesen átdolgozott anyagot adok át.

Apa és tesók is részt vehetnek a fotózáson?

Igen, természetesen részt vehetnek, sőt ajánlani is szoktam, hogy az édesapák is vállaljanak aktív szerepet, sokkal meghittebb a fotózás, a kismama is könnyebben feloldódik.

Ha még nem döntötted el, hogy szabadtéri vagy stúdiós fotózást szeretnél, nyugodtan nézz meg egy pár kismama történetet a blogon, melyet itt találsz: Kismama fotózás történetek

Újszülött fotózásról itt találtok információkatÚjszülött fotózás referencia képek