Magamról

Sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan is mutassam be magam, természetesen ezt hagytam utoljára. Sokkal nehezebb magamat szavakkal bemutatni, mint másokat a fotóimon keresztül.

Először is anya vagyok, két kislány anyukája; az anyaság melletti nagy szenvedélyem a fotózás.

Nem volt ez mindig ennyire egyértelmű, bár korábban is vonzódtam a fotózáshoz és a videó-készítéshez, de gazdasági tanulmányaim sokáig másfelé irányították a figyelmemet. Az első tükörreflexes gépem, ha lehet így mondani, megváltoztatta az életemet. Egyre nagyobb vágyat éreztem arra, hogy szebb, kifejezőbb képeket készítsek. Lányaim az újszülött, baba, majd a családfotózás felé orientáltak, a szárnyaim bontogatása is velük együtt történt. Úgy érzem, hogy a lányaim növekedésével párhuzamosan én is sokat fejlődtem, kialakult a stílusom, megtaláltam Önmagamat. Félretéve a gazdasági pályát, most egy új, érdekes úton járok, és úgy érzem, ez az én utam…

Igyekszem képeimmel minél több érzelmet, bensőséges pillanatot, önfeledt mosolyt megörökíteni, hogy azokat évek múltával is szívesen idézzék fel, jó érzések töltsék el azokat, akik a boldog pillanatoknak a részesei voltak.