Újszülött fotózás Budapest-Esztergom-Győr-Tata-Székesfehérvár és környéke

Az újszülött fotózás nagyon-nagyon közel áll hozzám. Olyan különleges időszak ez a babák életében, amely nagyon gyorsan elröppen, ebben a különleges szűk két hétben készíthetjük el a babákról ezeket a különleges érzelmekben gazdag képeket. Ekkor még szinte az egész napot átalusszák, alvó állapotban, gyönyörű képeket készíthetünk, sőt nem maradnak ki a szülők, testvérek sem, hisz közös képek is készülhetnek az új családtaggal.

Mikor legyen az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózás során a legideálisabb, ha minél fiatalabb a baba, főként 5-6 napos korban szoktam fotózni őket, de maximum 12 napos korig lehetséges, ekkor még mélyen alszanak, és a tejallergiás foltok sem jelennek meg.  Azt érdemes tudni, hogy minél idősebb az újszülött, annál nehezebb dolgunk van, idővel sokkal éberebbek lesznek és nehezebben készülnek el a klasszikus alvós, nyugodt képek.

Az újszülött fotózást már a szülés előtt érdemes egyeztetni, tudnom kell a baba várható születési időpontját, így tudok én is tervezni. A szülés napját követően érdemes jelentkezni és ekkor pontos időpontot tudok mondani.

Hol készülnek el az újszülött fotók?

Az újszülött fotózás lehetséges helyszíne a saját stúdióm, illetve választható a saját otthonotok is.

Amennyiben úgy döntötök, hogy elhozzátok hozzám, akkor minden kellék rendelkezésre áll, profi körülmények között készülnek el a fotók.

Ha az újszülött fotózást saját otthonotokban készítem el, ebben az esetben is minden kelléket én biztosítok.

Újszülött fotózás lehetséges Esztergomban, Dorogon, Budapesten, Győrben, Székesfehérváron és ezen városok vonzáskörzetében.